Incaltaminte dama

Ajutor! Mi s-a rupt tocul!

Mi S A Rupt Tocul. Cum Repari Tocul Rupt

Iata ca ti s-a intamplat si tie! Stii cum se spune, de ceea ce ti-e teama nu scapi!

Culmea, tocul se rupe in cele mai inoportune situatii, cand deja esti in intarziere la o intalnire, cand esti in mijlocul unei intalniri cu barbatul visurilor tale cand mergi spre un examen de sfarsit de an. Prea multe optiuni nu ai, fie iei un taxi si te grabesti spre casa sa-ti schimbi incaltamintea, fie alegi sa pasesti fara toc, sperand ca cei din jurul tau sa nu chicoteasca.

Dar, stai! Daca te simti suficient de curajoasa, poti incerca sa repari tocul rupt pe loc si noi iti vom spune cum!

 

Cum sa repari un toc rupt

Daca nu ai la tine o solutie de lipit de tipul unui superglue cu uscare rapida, da o fuga la cel mai apropiat minimarket si cere asa ceva apoi cauta un loc ferit de privirile iscoditoare ale trecatorilor pentru a remedia situatia. Ideal ar fi sa gasesti o bancuta.

  • Indeparteaza lipiciul din zona calcaiului, te poti folosi de pila pe care cu siguranta o porti de fiecare data in geanta
  • Aplica un strat de lipici pe toc dar si pe calcaiul pantofului. Ai totusi grija sa nu folosesti o cantitate prea mare pentru ca, in momentul exercitarii presiunii, excesul va curge pe toc, distrugand pielea.
  • Centreaza tocul cat mai bine si aplica presiune constant timp de cateva minute, presand tocul de calcaiul pantofului cat mai strans.
  • Desi ti se poate parea ca adezivul s-a uscat, mai ai rabdare cel putin 10-15 minute pana sa incalti pantofii.

Pentru a nu ti se rupe tocul din nou pana ajungi la destinatie, ai grija sa pasesti usor, cu gratie, concentrandu-ti intreaga greutate pe degete si, da!

Ar fi o idee buna sa iei un taxi si sa-i duci la un cizmar, cu prima ocazie.

Iata solutia noastra pentru a repara pe loc tocul rupt! Te simti suficient de increzatoare pentru a-i da o sansa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *